Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2012-10-28

Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-0: Το απόλυτο μηδέν

Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-0 χτες 27/10/2012 για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2012-2013

Αρνούμαι να σχολιάσω σοβαρά ένα παιχνίδι, στο οποίο ο ένας αντίπαλος κατέβασε 2-3 πούλμαν και πανηγύρισε το εντός έδρας Χ κι ο άλλος αντίπαλος φλυαρούσε επί 90 λεπτά κάνοντας όλο κι όλο 2-3 φάσεις.

Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό που παίχτηκε στην Κέρκυρα χτες και δεν είναι ποδόσφαιρο γενικώς αυτό που βλέπουμε τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο κι από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι κακοποίηση του αθλήματος και προσβολή προς τους θεατές...

Δεν θέλω να επαναλάβω αυτά που έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Απλά θα αναφερθώ σε δυο πράγματα.

- Δεν είναι δυνατόν να έχουμε απαιτήσεις από παίκτες που δεν είναι (ακόμα;) έτοιμοι να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ, μη έχοντας τις αντίστοιχες παραστάσεις. Παίκτες σαν τον Γιάννου, τον Κατσικά, τον Πέλκα, τον Κίτσιου δεν έχουν θέση στην (αρχική) ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Η ομάδα φέτος δεν έχει κανένα βάθος στο ρόστερ της κι απουσίες σαν του Λόρενς κι ακόμα-ακόμα του Ρομπέρ, του Γεωργιάδη, του Κάτσε δεν μπορεί να τις καλύψει.
- Χτες για πρώτη φορά αναρωτήθηκα, αν έχει δίκιο να εμμένει τόσο πολύ ο Δώνης στο 4-4-2. Βλέπουμε έναν Σάλπι προφανέστατα εκτός κλίματος, τον Κλάους να ανεβαίνει και να σπάει μπάλες, τον Φωτάκη και το Λίνο να παίζουν σε λάθος θέσεις, αλλά και μια τεράστια δυσκολία στο να γίνουν φάσεις στις κλειστές άμυνες. Μήπως είναι καιρός να δοκιμαστεί το 4-2-3-1 που έπαιζε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 4-5 χρόνια;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: