Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2012-12-10

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 1-0: Επιστροφή στις νίκες

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 1-0 στις 08-12-2012 για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2012-2013

Επιστροφή στις νίκες είχαμε το Σάββατο κόντρα στο μαχητικό Λεβαδειακό.

Δυστυχώς η νίκη δεν συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση κι αυτό είναι κάτι που πρέπει σιγά-σιγά να μας απασχολήσει. Ο ΠΑΟΚ πήρε το παιχνίδι του Σαββάτου χάρη στην κλάση του Λίνο που έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση, βάζοντας γυαλιά σε όλους (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου) που τον κράζουνε. 

Γενικά ο φετινός ΠΑΟΚ βασίζεται πολύ στην κλάση των παικτών του. Μέχρι στιγμής τα παιχνίδια τα παίρνουν από μόνοι τους κάποιοι παίκτες, όπως π.χ. ο Κλάους, ο Λίνο, ο Σάλπι, ο Λόρενς. Η ομάδα δεν λειτουργεί σαν ομάδα, δεν έχει αυτοματισμούς, δείχνει να μην έχει πλάνο στο γήπεδο, τα στημένα της είναι πηγή γέλιου αντί για κινδύνου, η μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση είναι τραγικά αργή με αποτέλεσμα να πρέπει να παίζουμε πάντα κόντρα σε στημένη άμυνα, δεν υπάρχει πάθος και νεύρο και γενικώς η ομάδα δεν βγάζει πράγματα στο χόρτο που θα περίμενε κανείς από μια ομάδα που έχει ήδη 18 παιχνίδια στα πόδια της και παίζει ένα παιχνίδι την εβδομάδα. 

Για να μην μηδενίζουμε πάντως τα πάντα, ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος παρότι παίζει κακό ποδόσφαιρο και παρότι έχει κάθε αγωνιστική 4-5 απουσίες. Οπότε υπάρχει η ελπίδα ότι η εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί όταν θα είναι λιγότερες οι απουσίες.

Μέσα της εβδομάδας ξεκινάμε και στο κύπελλο, που φέτος έχει αποκλειστικά διπλούς αγώνες, κάτι που για μένα χαλάει την άγρια ομορφιά του θεσμού. Εννοείται ότι και φέτος ο ΠΑΟΚ πρέπει να κυνηγήσει το κύπελλο, καθώς πρακτικά είναι ο μόνος εφικτός στόχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: