Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2013-01-28

ΠΑΟΚ - Ξάνθη 0-1: Πονάνε τα μάτια μας Νο. 2

ΠΑΟΚ - Ξάνθη 0-1 χτες 27/01/2013 για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2012-2013

Στο ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη αγωνιστική βρεθήκαμε και χτες.

Ένας απαράδεκτος ΠΑΟΚ έχασε εντός έδρας από την Ξάνθη, χάνοντας το αήττητο της Τούμπας (από μια ομάδα που δεν είχε εκτός έδρας νίκη), χάνοντας τη δεύτερη θέση αλλά και ξοδεύοντας τις ανάσες και την πίστωση χρόνου που είχε πάρει μετά την 6αρα επί της Καλλιθέας. Δεν είναι μάλιστα υπερβολή να πούμε ότι η Ξάνθη ήταν πολύ καλύτερη του ΠΑΟΚ και ότι ήταν πιο κοντά στο 0-2 παρά εμείς στο 1-1.

Η ομάδα ήταν για μια ακόμη φορά ξενέρωτη ("μας έλειπε η ένταση" είπε ο Δώνης), χωρίς πλάνο, χωρίς ταυτότητα, χωρίς συνοχή. Έχω κουραστεί να αναφέρομαι στα ίδια και τα ίδια κάθε εβδομάδα. 

Κι αυτό ακριβώς είναι το φετινό μας πρόβλημα. Η ομάδα δεν βελτιώνεται. Αντίθετα χειροτερεύει, ενώ δεν έχει πολλές υποχρεώσεις κι έχει τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης, όπως και τον απαιτούμενο χρόνο προπονήσεων.

Ο Δώνης δεν έχει καταφέρει να δώσει ταυτότητα στην ομάδα, δεν ξέρει τι θέλει από την ομάδα και τον κάθε παίκτη, δεν καταφέρνει να εμπνεύσει την ομάδα για να μπαίνει ψυχωμένη στο γήπεδο. Το να μου λέει μετά την 19η αγωνιστική και μετά από 7 μήνες που πονάνε τα μάτια μας από το θέαμα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ, ότι από εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ θα βελτιώνεται κι ότι για το χτεσινό χάλι ευθύνεται η κούραση από το 6-0 επί της Καλλιθέας, είναι το λιγότερο προσβλητικό για εμάς τους φίλους της ομάδας, για τον ίδιο και φυσικά για τον ΠΑΟΚ. 

Ο επόμενος αγώνας είναι το ντέρμπι με το ερπετό. Με δεδομένη την βαθμολογική κατάσταση του αντιπάλου που είναι με την πλάτη στον τοίχο κι ένα βήμα από τη φυσική του θέση στη Β' Εθνική, τα πρόσφατα κολλητηλίκια με τον Μαρινάκη που τους έκανε κι επίσημα υποκατάστημά του gay, αντιλαμβανόμαστε όλοι, ότι το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι. Υπό φυσιολογικές συνθήκες το ματς θα προσφερόταν για μια πρώτης τάξεως φάπα στο ερπετό και κλωτσιά προς τη Β' Εθνική. Έτσι που τα κατάφερε ο Δώνης, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν θα αναστήσουμε τον ανύπαρκτο συμπολιτάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: