Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2013-03-07

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 0-0: Ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 0-0 για το δεύτερο γύρο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας 2012-2013

Με εμφάνιση που θύμιζε ... Σάντος ο ΠΑΟΚ κράτησε το παιχνίδι στο 0-0 και πήρε την πρόκριση στη Λειβαδειά για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Ο ΠΑΟΚ μπήκε για να παίξει σφιχτή άμυνα, το κατάφερε, κράτησε το Λεβαδειακό στο μηδέν, κι όταν ο Λεβαδειακός παράτησε το παιχνίδι, ο αγώνας πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή του λοιπόν ο ΠΑΟΚ, αλλά το ζητούμενο σε τέτοια σετ αγώνων είναι το τελικό αποτέλεσμα κι αυτό ο ΠΑΟΚ κατάφερε και το πήρε. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού στο σετ των προημιτελικών, όπου στον πρώτο αγώνα στην Τούμπα φρόντισε να κρατήσει πίσω το μηδέν χωρίς να πάρει μεγάλα ρίσκα, στο δε δεύτερο παιχνίδι ταμπουρώθηκε πίσω, "κατέστρεψε" το παιχνίδι του Λεβαδειακού και πήρε τελικά μια άνετη πρόκριση για τα ημιτελικά.

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουμε κατά πάσα πιθανότητα τον Αστέρα με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην Τούμπα. Εννοείται ότι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του φετινού Αστέρα είναι τέτοια που δεν μας επιτρέπουν να μιλάμε για εύκολο ημιτελικό. Κι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερος και πολύ διαφορετικός σε σχέση με τους αγώνες με τον Λεβαδειακό.

Για την ώρα έρχεται ο αγώνας στην Κρήτη με τον Πλατανιά αυτό το Σάββατο 9/3/2013.


Δεν υπάρχουν σχόλια: